luni, 9 noiembrie 2009

FAS Media contra PD-L newsagency

Locul 228 in clasamentul traffic.ro contra locului 119 in acelasi clasament. Iata unde sunt cele mai laudaroase site-uri din Iasi, sau de fapt iata unde le-au dus cei aflati in spatele acestor site-uri, "Aerel" Dobasu si "Iulica" Micu. De ce m-as apuca intr-o zi sa scriu de cei doi?Pentru ca unul are un site vizionat numai in cerc restrans, iar celalalt are o asa zisa "agente de stiri", plina insa de caracter politic. De unde pana unde atata corectitudine cand vezi ca unul publica numai rahaturi (si alea pline de greseli), iar celalalt "spune" tot ce vrea PD-L sa se vada. Si ca un element ajutator, pe newsiasi sunt luate (de cuvantul preluare" Micu nu a auzit) integral toate articolele, si dupa ce le publica mai si spune in sictir sursa. Si tot el publica numai de la cei aflati dupa el pe traffic.ro. Iuliane, asa indepartezi concurenta? :))
Dobasu?Odaaaah...Aurel e tare de tot. "Singura agentie de stiri corecta, etc, etc." publica numai ce vrea! Analizele si tabletele pe care Aurel le scrie cu atata sarg sunt pline de greseli. Ce Dumnezeu Aurele?Unde naiba te gandesti? Recunosc, te citesc! Dar asa si eu ma mai distrez. Ce ne-am face noi, presa, fara tine?

Iasicastiga.ro- record de vizitatori pe zi: 1.373
Newsiasi.ro- record de vizitatori pe zi: 6.031

Daca Dobasu e citit pe cerc restrans, Micu are in spate tot PD-L!
As fi vrut sa fac o analiza mai ampla asupra celor doua agentii babane, dar imi e lene! Imi e lene sa vad cu unul scrie doar aberatiile pe care le viseaza noaptea, iar celalalt trateaza lumea preferential. Cazurile sunt multiple si nu are rost sa ma axex prea mult pe ele. Sa stiti voi doi ca presa poate trai si fara voi, asa cum poate trai si fara mine!
Exemplu clar si evident: ziua de astazi, 9 noiembrie! Am luat cazul pe care il cunosc cel mai bine:BZI! 4 materiale au fost preluate astazi de site-ul lui Micu

4 stiri au aparut astazi pe site-ul BZI la sectiunea online, toate legate de activitatea municipalitatii. Toate aceste 4 stiri au fost date doar de site-ul www.bzi.ro. Totusi, informatiile au aparut si pe newsiasi.ro, si la pachet, cuvant cu cuvant. Dovada aici:

http://newsiasi.ro/eveniment/actualitate/modificari-in-trafic-sens-giratoriu-la-cet-semafoare-in-cantemir.html

Iata si cele 4 stiri aparute in BZI: http://www.bzi.ro/Semafoare-in-zona-podului-din-Cantemir--A77861.html

http://www.bzi.ro/Sens-giratoriu-in-zona-CET-A77860.html

http://www.bzi.ro/Se-inchide-circulatia-din-nou-la-bariera-BJATM-A77858.html

http://www.bzi.ro/Strada-Cucu-va-fi-supralargita-A77862.html


Unde e deontologia?Exemple asemanatoare mai sunt, si sunt destui care stiu si care au patit si ei la fel cu agentia de stiri a PD-L-ului!
Apropo: grafica noului newsiasi.ro nu vis e pare cunoscuta? Cine doreste poate intra pe www.renasterea.ro/rb, respectiv site-ul ziarului Renasterea Banateana! Seamana izbitor de mult dupa parerea mea, si ziarul din Banat are de muuuuulta vreme grafica asta.

Niciun comentariu:

BlogRank
free counters