marți, 17 noiembrie 2009

Cat e scorul in partida Nichita- Tomaseschi?

In ultima perioada de timp, datorita campaniei electorale, asistam la un nou meci. Un meci care are doar doi protagonisti, sustinuti amandoi insa de cate o intreaga galerie. Atat prefectul Dragomir Tomaseschi, cat si primarul Gheorghe Nichita si-au tras ghetele, jambierele, sorturile si tricourile si au patruns pe arena "Campania Electorala".
Lovitura de incepere a fost data de prefect, care a trimis din scurt o minge pe care scria Control la CET Iasi. Dupa ce l-a driblat fin de Nichita, a trimis cu o bolta de mare clasa mingea in plasa portii primarului, golul ajungand pe tabela electronica a DNA-ului, intocmai ca o super reusita transmisa de CNN. Totusi, nici Nichita nu s-a lasat intimidat de forta adversarului, si i-a aruncat in fata un balon plin de acuze legate de fraude electorale. Receptionand din plin lovitura, prefectul a preluat elegant pe piept si a trimis din nou cu bolta o serie de controale la primarie, parate insa pana acum de Nichita. Si pentru ca era in dezavantaj, Nichita a incercat sa puncteze printr-o serie de afirmatii la adresa partidului care l-a lansat in politica pe actualul prefect. Firesc, Tomaseschi a evitat elegant ofensiva, cu o serie de replici "N-am nici o treaba!". Pana la pauza, au mai fost lansate cateva mingi de acuze, fara nici un rezultat insa. In cele din urma, prefectul a reusit sa-si apropoie suporterii de partea sa, dupa ce l-a facut pe arbitrul Sunt mai mare ca tine in functie sa-i acorde edilului un cartonas galben, adica o amenintare cu suspendarea din postura de primar. Starea de nervozitate pe care o tot are Nichita i-ar putea aduce acestuia chiar cartonasul rosu...Pana una alta, prefectul conduce partida!
Asteptam cu interes si repriza secunda! Alunele si berea sa fie gata!

Un comentariu:

Anonim spunea...

vladutz, vladutz, incearca sa vezi ce spune legea..si nu lua numai dupa ce spune prefectul..jocul nu este deloc in favoarea prefectului, cel putin nu deocamdata. mai vorbim dupa alegeri.
sesizarea la DNA e frectie, iar suspendarea e de domeniul SF-ului.
in schimb, gigi a aplicat azi o lovitura tare: vezi dispozitia legata de grigore.
in rest, numai de bine.
P.S. E prematur de spus cine va castiga meciul, dar parca-l vad in reluare cumva, imi aminteste de altul, de prin 2006, cand "al breaz" n-a sfarsit bine. dar, cum fiecare meci e diferit, traim si vedem ;)
alex.

BlogRank
free counters