miercuri, 21 octombrie 2009

Nu avem deloc bun simt in tara asta!



Bunul simt lipseste. Lipseste cu desavarsire si nici unul din cele doua staff-uri de campanie nu a deschis gura! Nici echipa lui Crin Antonescu si nici cea a lui Traian Basescu nu si-a cerut scuze pentru furtul asta ordinar al sloganului folosit de un candidat iesean acum un an si jumatate. Un om a muncit pentru acel slogan si merita macar scuze pentru faptul ca a fost plagiat intr-un mod josnic si ordinar!Domnule Antonescu, domnule Basescu ce fel de oameni aveti alaturi?Ce oameni va sfatuiesc zi de zi? Nu se vede ca-i platiti degeaba?
Cei de la Iasi nu doresc nimic, nici eu nu as cere ceva!Macar au bun simt si cer doar sa le fie recunoscuta ideea. Jos palaria pentru moldoveni, banateni, ardeleni sau cei care stiu sa-si promoveze valoriile. Si mai mult bun simt pentru cei care promoveaza plagiatul asta ordinar!

Gabriela Boca ( candidatul PNG la alegerile locale de anul trecut) si Sebastian Tataru,, si cel care i-a facut sloganul, nu sunt singurii care au facut un slogan electoral furat de altii. Cazuri de acest gen sunt atatea in tara, sunt zeci de candidati la alegeri in toate regiunile, dar numai cativa sunt cei care vor sa ajunga presedinte in tara lor. Unde va este bunul simt?Nici macar un biet slogan nu ati fost in stare sa gasiti?

Nu mai merg la vot!

3 comentarii:

Marius Bojor spunea...

Eu nu as putea zice ca sloganul doamnei Boca a fost furat... nu ar avea cum. Cati candidati la primarie au fost la alegerile locale in Romania si cate slogane au avut? Nu este posibil ca ele sa se repete? Nu acelasi lucru se paote spune intre doi candidati la presedentie. Cat despre valoarea acestui slogan... mai ramane de discutat.

vladutz de dh spunea...

Nu stiu cat e valoarea sloganului pe cat de evident pare sloganul!Sunt mii de candidati si mii de variante pentru sloganuri. Parerea mea. Eu zic ca si Basescu, si Antonescu au fost sfatuiti prost. Cine naiba-i angajeaza pe aia care fac staff-ul?Ca tot sunt recomandati candidatilor....

Marius Bojor spunea...

Nu s-ar putea spune ca este un slogan dupa care sa moara lumea, insa controversa l-a adus in fata. Doamna Boca nu cred ca a avut de castigat de pe urma sloganului, mai ales ca dansa avea si elemente lipsite de bun simt.

Eu sper sa nu fie sloganul lui Crin Antonescu, insa la Traian Basescu este clar o incercare de diluare a sloganului contracandidatului.

BlogRank
free counters