vineri, 16 octombrie 2009

Nichita a umplut orasul de WC-uri

Ma alatur si eu (cu cateva ore intarziere) unei initiative pornite de Sebastian Tataru, purtator de cuvant la CJ Iasi. In calitatea acestuia de cetatean al municipiului Iasi, Sebastian spune urmatoarele:

"Nichita a transformat Iaşul în WC public
Nu voi fi foarte lung în ceea ce voi spune.
Gheorghe Nichita a transformat oraşul întrun adevărat focar de infecţie. Bătaia de joc manifestată faţă de cetăţenii acestui oraş este prezentă la tot pasul. Îl invit pe distinsul primar de pe malul Bahluiului să facem împreună o călătorie cu infectele mijloace de transport pe care cu buna încuviinţare a domniei sale le-a cumpărat RATP-ul pe bani grei. Pot pune pariu că nici măcar nu ştie (onor primarul!) cît este contravaloarea unei călătorii, dar să mai circule şi cu mijloacele de transport în comun. Este inadmisibil să urci întrun tramvai şi să strici 5 bilete pentru că incompetenţii de la RATP, supervizaţi de Maricel Ghercă - pe care l-am sesizat cu această problemă şi nu a luat nicio măsură, nu-s în stare să pună tuş şi să repare compostoarele. O fi tare greu să rezolvi o astfel de problemă! Este inuman să circuli printre haitele de cîini fie că e vorba de cartierul Copou, Dacia, Alexandru, Tătăraşi, etc. Nici în această privinţă acest domn (onor! ) nu a binevoit a lua măsuri concrete. O altă chestiune ar fi cea a împrumuturilor care le-a făcut pentru lucruri inutile şi a băgat Iaşul în topul oraşelor sortite falimentului în următorii 15-20 ani.
Probabil nu-i pasă pentru că nu va mai fi primar atunci şi mai mult ca sigur este mai interesat de rezultatul meciului dintre Poli Iaşi şi Steaua decît soarta mizeră a ieşenilor. Mie îmi pasă că voi fi în continuare locuitor şi contribuabil al acestui oraş. Iată de ce trag concluzia că domnul Nichita face umbră Iaşului fără rost!
Aş putea să enumăr la infinit lucruri negative la adresa domniei sale, însă tare mă tem că îmi pierd timpul cu oameni care nu au nici inimă, nici suflet pentru acest oraş şi pentru cetăţenii lui. Cred cu tărie că Gheorghe Nichita confundă funcţia de primar (adică acel ales aflat în slujba cetăţeanului) cu cea de şef de galerie unde se dă tonul şi restul încep să repete. Uite că nu e tocmai aşa şi abia îl aştept să vină în campania care se apropie în cartierele de la periferie, în Dacia şi Alexandru. Pot să-i trasmit pe această cale că locuiesc aici de vreo 30 de ani şi îmi voi da toată silinţa (cei drept, de atît timp nu prea mă cunosc oamenii, sic!) ca să primească toată recunoştinţa locuitorilor din zonă atunci cînd va veni să cerşească voturi pentru Geoană. Ba mai mult îl voi gratula cu un titlu academic de ministru fără potofoliu, cam asta reprezintă pentru Iaşi Gheorghe Nichita.
Pe scurt, administraţia Nichita este o înjurătură de mamă la adresa ieşeanului!

Sebastian Tataru
Cetăţean şi contribuabil al municipiului Iaşi

Fara nici un fel de subiectivism...cam asa si este!Si nu are legatura cu disputa Simirad-Nichita, asa cum sigur pare!Este initiativa unui cetatean! Viata reala arata acest lucru, nu mass-media!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Multumesc pentru sutinere. Este ominia unui cetatean si contribuabil al acestui oras. Sebastian Tataru

BlogRank
free counters