luni, 26 octombrie 2009

Campanie electorala pentru Crin Antonescu pe bani publici?


Campanie electorala pentru Crin Antonescu pe bani publici?

Campanie electorala pe banii statului roman? Deputatul Relu Fenechiu, presedintele PNL Iasi, a trimis ieri mai multor persoane un sms cu urmatorul text: "Sustine-l pe Crin Antonescu la Presedintie! Cu un sms la 2746 (5 euro) sau 2741 (1 euro) pentru ROMANIA BUNULUI SIMT! Nu uita sa dai mai departe! Cu multumiri, LO". Cel mai probabil LO este Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al PNL si unul dintre membrii importanti ai staffului de campanie al lui Crin Antonescu.

Fenechiu: "Nu este numarul pe care il decontez"

Relu Fenechiu sustine ca numarul de telefon de pe care a trimis acel mesaj nu este decontat de Camera Deputatilor.

"Am primit un mesaj de sustinere a lui Crin Antonescu. M-am gandit ca ar fi bine sa il forwardez celor care cred eu ca il sustin pe Crin Antonescu. Acesta este numarul meu personal. Este greseala daca ati crezut ca e numarul decontat", a afirmat ieri Fenechiu.

Cu toate acestea, deputatul foloseste in mod curent numarul de telefon respectiv, care, de altfel, figureaza drept numar de serviciu si in "Cartea albastra a democratiei" realizata de Asociatia Pro Democratia.


Articol din Flacara Iasului

Relu, da mai nesimtit de atat poti fi? Pentru ce sa dam 5 Euro? Unde ajung acei bani? Ori strig pe strada ca-l sustin pe Antonescu, ori dau si banii din buzunar pentru asta? Pe tine te doare la basca, da pe altul nu! ROMANIA BUNULUI SIMT nu inseamna sa inseli oamenii prin telefon. Sau te-ai dat si tu la sms-uri de tip "Ai castigat 5000 Euro. Cumpara zece cartele" si noi nu stim?

6 comentarii:

Anonim spunea...

uite de asta mi-e greata de politica ...

ica spunea...

campanie electorala pe bani publici...da adevarat...dar cu acordul nostru, si mai mult acordul propriu si personal al fiecaruia. Spre deosebire de basescu ce se foloseste de banii publici pt a promova referndumul...dar cu fata domniei sale pe toate materialele de promovare...Pe noi de ce nu ne intreaba inainte sa faca lucrul asta?? se reduc cheltuielile odata cu reducerea nr de parlamentari? dar cati bani se cheltuiesc in promovarea referendumului, pardon a lui basescu???

elena spunea...

Eu as da bani ptr campania lui Crin Antinescu pentru ca e bine sa investesti intr-un om care cu adevarat merita...

mirina spunea...

E o initiativa buna!Pe cand cei de la pd-l si psd nu sunt in stare sa se autofinanteze,nu se mai satura sa fure tara asta,si pe deasupra isi mai fac campanie si pe banii nostri!!!

Unknown spunea...

trimiteti voi sms-uri sa ii platiti campania lui antonescu! eu prefer sa muncesc pentru mine, nu pentru "domnul" antonescu. nu merita sa ajunga presedinte!!!

Unknown spunea...

sa dau eu bani prin sms lui Crin sa isi faca campanie? Asa de rau ati ajuns voi mari liberali de nu aveti bani nici de o amarata campanie de prezidentiale? Cred ca tatuca Tariceanu a furat singur si voua nu v-a mai pastrat nimic.

BlogRank
free counters