luni, 14 decembrie 2009

Geoana disperatul

Mediafax

"Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, duminică, la Antena 3, că este destul de refăcut după momentul "complicat" din 6 decembrie, precizând că se simte destul de "bătăios", că are dreptate când afirmă că alegerile s-au fraudat şi că va merge până la CEDO şi la Comisia de la Veneţia.
Geoană a afirmat că singura metodă de a pune capăt actualei crize este repetarea scrutinului pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, considerând că această repetare este o "chestiune relativ simplă" şi "nici nu mai e nevoie de mare campanie sau de mare cheltuială".
"Şi atunci (la repetarea scrutinului, n.r.) am putea să aflăm cu adevărat cine este preşedintele României pe bune. Acel preşedinte, dacă e domnul Băsescu, asta este, este legitim şi mergem mai departe, cu altă forţă, cu altă legitimitate. Dacă sunt eu, vin cu o formulă care cred că este mai bună pentru ţară, pentru că deja e o majoritate mult mai consistentă, e un program economic şi politic mult mai coerent", a spus Geoana"

Dumnezeule!Disperatule! Te agati de functie.Nu te-a facut maica-ta presedinte...Stii ca asta e sfarsitul tau politic, nu-i asa Mircea?De asta este atat de disperat sa pupi fotoliul de presedinte?Stai naibii in banca ta acolo. Ai pierdut, go home!Doamne, ce tara de disperati...

Niciun comentariu:

BlogRank
free counters