vineri, 11 decembrie 2009

Exista vreo caseta cu Geoana?Ma doare-n p...

Care e faza cu caseta aia? Dintr-o data vine vorba si despre o caseta in care apare Mircea Geoana! Si nu pocnind pe cineva, ci fix intr-o partida de sex...oral! Problema e ca nu a scos-o Basescu, ci altii! Basescu a lasat sa se inteleaga ca detine caseta, dar atat, fara sa o prezinte! Cum se trezeste Patapievici sa vorbeasca de inregistrare!?Da chiar.El are o emisiune la TVR Cultural.Pai domnu' Patapievici prezinta caseta aia la popor. "Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană primind sex oral şi a refuzat să o folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeţi-mă"., spune Patapievici in ziarul Gandul.

Daca e aia cu Ana Birchall, e si mai de "shit"! Plm cu toate casetele astea ale voastre! Bateti voi copii, dati si o m..., dar gata!Au trecut alegerile, ne-am saturat de reveniri, de alea, de alea!Huooooo voua disperatilor!

Si tu Patapievici, ramai la ale tale!Ai tu atata cultura in tine, cat am eu chef de popit! "Lasa-ne, lasa-ne, lasa-neeee"

Niciun comentariu:

BlogRank
free counters