marți, 12 mai 2009

Da-te jos de acolo, tu-ti crucea ma-tii.

Maica Glafira si maica Serafima se intorceau la manastire cu masina cu alimente. Deodata pe parbriz a sarit un vampir mic.. Maicile nu s-au pierdut cu firea cu una cu doua. - Da cu stergatoarele, da cu stergatoarele, striga maica Serafima. Vampirul a fost scuturat putin de lamela, dar s-a prins si mai bine de geam, rânjind la ele. - Foloseste stropitorul, am pus in el apa sfintita. Ud leoarca, vampirul isi arata coltii, iar apa sfintita nu-si face efectul. - Incearca cu crucea,incearca cu crucea, striga maica Glafira.. Maica Serafima, deschide geamul, scoate capul afara si incepe sa gesticuleze spre vampir: - Da-te jos de acolo, tu'ti crucea ma-tii.

Post vacant la Oficiul fortei de munca Bucuresti
Un cetatean se prezinta la Oficiu si vede anunt : Se cauta Asistent
pentru medic ginecolog.
O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca poate da
ceva amanunte despre ea..
- Da ,trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine ,apoi de
lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija
zonele intime,apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de
parul pubian, apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati
astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului.Este pentru
inceput un salariu lunar de 2000 ron cu perspective serioase de crestere
in functie de rezultate.Dar trebuie sa mergeti la Ploiesti.
-O, da ? De ce, acolo este slujba?
-Nu ,slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii !

Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: - Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e.... Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: - Popescule, nu uita ca esti medic veterinar...

Doua blonde intr-o oaza in Sahara inchiriaza o camila sa faca o excursie. Se suie amandoua pe camila si ajung la alta oaza unde innopteaza. Peste noapte camila fuge, asa ca fetele o iau la talpa in continuare, pana la urmatoarea oaza unde reclama disparitia camilei. Ala de acolo le intreaba "Ceva semne particulare, ca sa identificam camila?" Una din blonde, dupa un timp de gandire: "Are doua cocoase". Cetateanu': "Stiti, hm.. la noi cam toate camilele au 2 cocoase" Stau blondele si se mai strofoaca "Aaa, stim, are doua p*zde!" Cetateanu : "Nu se poate doamnelor, cine v-a zis asa ceva???" Blonda: "Pai in oaza de plecare l-am auzit pe unul zicand: "Uite o camila cu doua p*zde!'"

Un batranel se duce la preot: - Parinte, am pacate mari! - Spune fiule, Dumnezeu e mare si iarta. - Parinte, in timpul razboiului am ascuns un evreu in beci. - Fiule, asta nu e un pacat, i-ai salvat viata. Mergi cu Domnul linistit acasa. - Da, parinte, dar i-am cerut 20$ pe zi. - Fiule, asta nu este prea bine.. Ai profitat de necazul lui. Dar totusi i-ai salvat viata. Mergi acasa, tine post 2 saptamani si fa rugaciuni. Omul pleaca, nu prea convins si dupa 5 minute bate din nou la usa preotului. Intra si il intreaba pe preot: - Parinte, crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul?

O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj, pe cand era in pat cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul " "Aaa, nu, numai cand ploua..."

O blonda, la cina, impreuna cu sotul ei: - Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde asa de bun ca... am ras de era sa cad jos din pat!

Doua blonde conversau: - Draga, ai fost aseara la club? - Nu, draga... M-a cam durut capul si am mai avut si 39 cu 1! - Bravo fata... Si eu am avut 69 cu doi!!!...

Niciun comentariu:

BlogRank
free counters