luni, 15 martie 2010

Cat pupincurism



Stiu ca e sedinta de Guvern la Iasi, si ca Dan Carlan trebuie sa dea bine, dar nici chiar asa!Trezeste-te omule, ce Dumnezeu?
Apropo de pupincurism. Ieri, connferinta la prefectura...Vine Guvernul la Iasi, mare minune. Pregatiri, alea, alea! Bun, da de ce nimeni din presa nu a stiut de conferinta? De ce a trebuit sa ne chiorim cu totii pe site-ul lui Micu (si implicit a PDL-ului)? Mai ales scuza aia cu care s-a scuzat Dan Carlan..."Eram in avion,nu aveam timp. L-am sunat pe Iulian sa o puna pe site la el".Da bine?Dar Iulian nu putea trimite un amarat de mail?Un minut dura, atata! Mare efort, fratele meu!

P.S. Propun colegilor din mass-media ca data viitoare cand mai patim asa ceva sa nu se mai duca nimeni. Sa participe la respectiva conferinta doar aia care "au facut convocarea"!

Alt P.S. Inchisoarea din prefectura! De ce trebuie sa stam ca intr-o cusca? Doar ca o gasculitza de pe acolo (stie ea cine e- sa nu se simta toate, ca e numai una) s-a trezit cu fata la cearceaf si s-a dus repede la prefect sa se planga ca nu mai poate sta pe mess cu presa pe cap? Apropo, tipa aia ce face pe acolo? Se plimba toata ziua printre cabinete, chipurile ca mai tine locul altora! Hai sictir! Si se simte vanata mititica!

4 comentarii:

Florin spunea...

Mai bine iti verifici chache-ul la browser si brusc devii mai destept.
Sau mai bine lasa...

vladutz de dh spunea...

ce ai vrut sa spui cu ultima parte? tu ai primit ceva?

Anonim spunea...

mai nene... gata cu textele astea ca ne-ai plictisit ....

vladutz de dh spunea...

de ce? n-ai tenisi? :))

BlogRank
free counters