marți, 14 aprilie 2009

Cine va fi campioana?





Cine merita titlul de campioana? Dinamo, FC Timisoara, Unirea Urziceni sau CFR Cluj? Care din cele 4 echipe merita sa fie campiona Romaniei la fotbal? Imi place mai mult Timisoara, si sper ca banatenii sa fie campioni pana la urma... Singurul lor aspect negativ este Iancu, in rest echipa merita numai laude, joaca frumos, au fost penalizati pe nedrept, si de aceea merita sa fie incununati campioni. Gabi Balint a facut o treaba execlenta pana acum la Timisoara...De aceea o vreau pe Timisoara campiona.
De Dinamo nu discut..nici un cuvant.
Unirea Urziceni joaca frumos, dar echipa lui Dan Petrescu nu va avea forta necesara de a duce batalia pana la capat. Si anul trecut au jucxat frumos, au incheiat sus, dar puteau si mai sus de atat.
CFR Cluj? Sunt intr-un oarecare declin dupa varful de forma din sezonul precedent. Poate o sa prinda podiumul, dar atat!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Craiova nene... :)

Cata S spunea...

Vot pentru Dinamo, deşi sunt stelist :).
Conducătorii sunt aceeaşi peste tot. Timişoara îl are pe Iancu, Dinamo pe Borcea, Steaua pe Jiji, Craiova pe Mititelu s.a.m.d.
Îmi place şi Craiova, dar sunt inconstanţi, parerea mea. S-ar putea ca peste un an-doi să nu aiba adversar, daca-şi păstrează jucătorii.

BlogRank
free counters