joi, 17 februarie 2011

Publicitate

Avand in vedere ca reclama este sufletul comertului, Agentia de publicitate HutMedia va ofera o gama variata de produse si servicii, prin care dumneavoastra va puteti promova compania la cel mai inalt nivel.

Pe scurt: webdesign si programare web, SEO - optimizare pentru motoarele de cautare - afisare in prima pagina Google dupa cuvinte specifice activitatii, creare logo - identitate vizuala, flyere, distributie si productie pliante, calendare de buzunar/perete/birou, carti de vizita, foi cu antet, manual de identitate, cataloage de prezentare, printuri de mici si mari dimensiuni, spoturi audio/video, campanii de sampling si hostess, branding/rebranding, serigrafie: pix/bricheta/breloc.

The Great One




E mare (de fapt nu e), e tare (nici asta nu e), dar isi inclesteaza dintii atuncii cand il supara cineva! Cand ii spui ceva ce nu-i convine, isi strange pieptul ca la acordeon si tipa! Iata ce a facut ieri...Prima sedinta publica a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) pe anul in curs. Publica! Pentru el nu a fost insa!

Costel, Costel canta-mi un cantecel/
Costel, Costel du-te dupa el/
Costel, Costel nu mai fi politician/
Costel, Costel du-te-n Afganistan


"Imi pare bine ca ma aflu azi în fata dumneavoastra, ca sa va spun ce se va întâmpla azi în sedinta ATOP, care se va desfasura cu usile închise. Vrem sa avem o prima discutie vizavi de planul de actiune al ATOP pentru 2011. Astazi eu am rugat sa participe si cei de la Politia de Frontiera si cei de la Politia Rutiera si implicit, Inspectoratul Judetean de Politie pentru a avea o prima discutie si a creiona un plan de actiuni mult mai ancorate in reslitatile in ceea ce priveste ordinea publica si siguranta cetateanului. Vom avera intrevederi in perioada asta si cu organizatiile nonguvernamentale si cu cei de la biserca, cu Inspectoratul Scolar pentru a creiona un plan de actiuni mult mai eficient. Pe segmentul politiei am vrea sa constientizam populatia ca poate sa ne transmita orice incalcari ale legii din partea politistilor si sigur sa ne semnaleze si alte puncte slabe din activitatea sefilor de post pentru a putea corecta aceste lucruri", a spus The Great One (he is)...

Mai stie cineva povestea cu tomberonul?

Citeste-ma, suna-ma si du-te invartindu-te!
BlogRank
free counters