luni, 28 septembrie 2009

Veche, da buna! :))

luni, 21 septembrie 2009

Povesti cu fantome II




Totul se intampla intr-o localitate din moldova despre care se crede k este bantuita de mirese
De-a lungul vremii aici au avut loc o serie de incidente , victimele fiind in cele mai multe cazuri tinere care urmau sa se casatoreasca.
totul s-a petrecut intr-o sambata seara cand un tanar care nu era din localitate a mers la discoteca din sat. Acolo el se imprieteneste cu o fata foarte frumoasa alaturi de care isi petrece seara , la 12 noaptea fata ii spune biatului ca trebuie sa ajunga acasa acesta oferindu-se sa o conduca , pe drum fetei i s-a facut frig asa ca baiatul ia dat geaca lui urmand ca a doua zi sa se intoarca dupa ea.
A doua zi baiatul sa dus la casa unde o condusese pe fata cu o seara inainte . Strigand la poarta, din casa a iesit o batrana care l-a intrabat pe cine cauta baiatul ia zis motivul pentru care a venit , PLINA DE UIMIRE SI CU OCHII IN LACRIMI BATRANA IA SPUS CA ACEA FATA ESTE FICA EI DAR ESTE MOARTA DE CATIVA ANI . La dezgroparea de 7 ani povestea tanarului sa dovedit a fi adevarata ….. In sicriul fetei a fost gasita o geaca.

.citatepedia.ro

Foarte interesante aceste istorisiri. Vor mai urma...

duminică, 20 septembrie 2009

Afara cu el



Cat timp Gigi Becali mai este patron in Ghencea?Pentru cat timp?Afara cu tine. Vinde echipa si pleca. Vorba unor prieteni, sa o cumpere niste seici sa se cheme si Steaua Abu Dhabi, Steaua Al Jazeera sau Steaua Al Qaeda, numai sa plece asta din Ghencea.

Pleaca Gigi, pleaca!Nu te mai vrem!M-am saturat sa fie un antrenor la fiecare opt etape! Gigi,tu gandesti?Pleaca in Albania...

joi, 17 septembrie 2009

Heineken...meet you there!

Poveste cu fantome

Locul intamplarii: langa comuna Havarna este un sat mic numit Grivita, in nordul judetului Botosani.
Pe drumul care duce spre Havarna, imediat, la iesirea din satul Grivita era o saratura, pe care multe lume nu o stia si in care multi au sfarsit in vreme de furtuna.
Pe locul mlastinii se spune ca in timpul razboiului s-ar fi dus o lupta mare intre armata roman si cea rusa si ca ar fi murit foate multi soldati de ambele parti. Lumea cand a vazut atata lume moarta au facut morminte si i-au ingropat pe toti acolo.
In timp au venit rusii si si-au impus regimul, si din cauza aceasta au murit foarte muti oameni prin locuri acelea, toti erau adunati si ingropati in acel loc, in gropi comune si care nu au fost acoperite complet.
Cand s-au mai linistit luptele si lumea s-a linistit din furtuna ei trecatoare a venit si furia lui Dumnezeu. A plouat multe zile si in gropilor comune s-au adunat apele de la ploaie si au format o saratura foarte periculoasa. Oamenii locului stiau de ea si avertizau pe cati intalneau, de pericolul de a se indeparta de la drum si de-a sfarsi in ea.
Dar mai venea cate o furtuna si mai erau si oameni care aveau nefericita ocazie de a trece pe acolo. Cei care au scapat teferi povestesc ca au auzit lupte si impuscaturi, oameni care tipau si stricagau cai si cum ar fi fost la lupta. Cei ma multi erau inspaimantati de ce auzeau noaptea pe acolo si de cele mai multe ori spuneau „sa te fereasca Dumnezeu sa treci noaptea pe acolo, mai ales dupa miezul noptii, iti vine sa juri ca este iadul pe panant acolo”.
Acestia au fost cei care au scapat cu viata dar au fost cazuri in care oamenii s-au inecat cu tot cu animale. De cele mai multe ori ei rataceau drumul. Si cand vedeau prin padurice, luminile casele o lua pe de-a dreptul si se inpotmoleau in saratura, pentru ca era furtuna nu-i auzea nimeni cand striga dupa ajutor. Si astfel oamenii aveau parte de o moarte groaznica.
Si acum mai sunt oameni care cand trec pe acolo dupa miezul noptii aud lucruri care parca nu sunt de pe lumea acesta. Multi zic ca acolo parca iese iadul la dans noaptea. Chiar si preotul nu a putut linisti decat putin lucrurile. In timp saratura a fost acoperita de oameni. Acum nu se mai ineca nimeni acolo dar spiritele acelea nelinistite inca se mai aud si cel mai bine in noptile cu frutuna.

Si comuna asta e aproape de locul meu natal ;)) wtf?

Sursa: citapedia.ro

marți, 15 septembrie 2009

nimic...

بولا الحقيبة في حياتها. في الآونة الأخيرة ، وجدنا أن
يقود الحياة من القرف! تركت صديقة لي ، وأنا بكسر
كتفي ، كل شيء يذهب على نحو خاطئ! وانها سيئة
للغاية

Am scris ceva in araba, traiasca google...

Fantome




luni, 14 septembrie 2009

Complexul sportiv Steaua...

Un tur prin curtea clubului Steaua













vineri, 4 septembrie 2009

Gata, pauza!

Pauza de postari.Se cheama concediu :D

Impresii din calatorie, dupa!Ciao, ciao!

Timisoara-Iasi



Binecunoscutul tren al foamei...
BlogRank
free counters