vineri, 31 iulie 2009

Europa League, tur 3 preliminar-rezultate

miercuri, 29 iulie 2009

Cantec pentru Aurel!

Aflu (citesc de fapt) ca "cinstitul" Aurel Dobasu m-a facut pe mine si pe colegii mei personaje cu creierul spalat. As vrea sa-i spun acestui zisrist oneros ca e prea tampit. Poate ca nu-i mai pompeaza bani nici Danut, nici Relu si plange! Eu am o problema personala urata in aceste momente, si sintagma lui de "spalat" m-a calcat! Ar trebui sa nu pun la suflet idiotenile poponarului asta, dar m-a iritat cumplit! Aurele, repet! As vrea sa-ti sparg mutra aia infecta!Te rog doar sa-ti dai ochelarii jos, umflatule!

P.S. Regret ca am folosit expresii jignitoare, dar nu este nici un pamflet :D. Chiar merita sa-i spargi fata.

Subscriu pentru o petitie impotriva lui Dobasu. Astept comentarii. Chiar si el se poate baga in seama ;))

miercuri, 22 iulie 2009

Nu te suport...

Cel mai cinstit ziarist din Iasi iar a scris niste dume de nu-i adevarat! Al nostru ziarist cinstit reproduce niste texte, inventate tot de el, si in care balacareste fara sa se informeze! Alooo, romanule...facsimilurile, daca ceea ce sustii este adevarat! si mai si stim de la cine ai pozele :)) Imi pare rau ca te bag in seama, da esti prea prost ca sa nu auzi asta! In primarie este o vorba (de fapt mai multe): esti minci,nesi, DOBI...asa esti si tu cap de guma!Pot sa spun deschis ca NU TE SUPORT?
Am ce am cu tine ca ma enervezi zilnic...sparge-ti-as mutra aia!

luni, 20 iulie 2009

vineri, 17 iulie 2009

Ghicitoare...

Cine este mic, nu are ochelari, nu e nici gras si n-are un site intitulat "iasinucastigadeloc.ro"? si ah...face parte din partea "serioasa a presei", si nici macar n-are vila de ziarist cinstit! ;))

Cine ghiceste ii dau...un loc de publicitate pe site-ul personajului aluia, cum l-o chema pe nenea deontologu!

vineri, 10 iulie 2009

Berceanu vine azi la Iasi

In sfarsit vine Berceanu. Ministrul Transporturilor va ajunge astazi la Iasi in jurul orei 18.20. Dar nu asta conteaza. De cand se chinuie sa ajunga ministrul la Iasi? De doua saptamani se tot chinuie...totusi mai am dubii...nu stiu de ce ;))

din nou ;))

BlogRank
free counters