joi, 26 februarie 2009

Amadeus a fost batut!



Mascota CJ Iasi, motanul Amadeus este bolnav! Amadeus a fost dus azi de dimineata la veterinar pentru a-i fi ingrijite ranile suferite in urma unei altercatii. Se pare ca mascota CJ a suferit un abces la un ochi in urma unei batai cu alti semeni....

miercuri, 25 februarie 2009

Pui terorist la jacuzzi





Trupa lui Puissama Bin Laden....

vineri, 20 februarie 2009

Dilemos

Venitos at consilios regionales des iasis zileles trecutos degeabes! Eratos un boschetarelis in cladires des prefectos ca pana si ambasadores des Espana, facea che pasa con tu madre! estas embarasada? Cam asta se aude de cateva zile prin Casa Patrata!Numai espana....viva Barcelona y Real de Madrid!

marți, 17 februarie 2009

duminică, 15 februarie 2009

Un blogger nou

De saptamana aceasta, avem un nou blogger printre noi! Sa-i uram bun venit lui Ovidiu "3ochi.blogspot.com"

De saptamana asta...



Nu stiu ce mi-a venit!....;))

sâmbătă, 14 februarie 2009

Balbaitul are blog

Si-a facut si Gangurici blog! Oare poate sa scrie la fel cum vorbeste?

A trimis el un e-mail la toata lumea ca si a facut blog! Pai fa, macar da link-ul daca tot ai trimis asa ceva! Dar nu ma astept sa intelegi tu ceva! Hai pa!

duminică, 8 februarie 2009

vineri, 6 februarie 2009

Obeist stresant!

Este cineva pe aici care tot streseaza lumea cu aparitia unui material! Si acum are promisiuni ca va aparea! Promit eu ca-i dau o bere "daca" va mai aparea!Desi eu spun ca nu! Vedem!

marți, 3 februarie 2009

Bancurile zilei

Un tip vrea sa-si cumpere un slip, dar ar fi prea scump pt. buzunarul lui. Se gandeste sa cumpere el materialul si sa-si faca el. Se duce, ia 4 m si isi face un slip dintr-un metru. Se duce in strand, se duce in apa, dar cand iese, slipul nu mai este pe el. Gagicile se uita la el si el zice: "Asa-i ca e frumos, si mai am din el 3 m acasa!!! "

Un avion zbura pe deasupra Atlanticului.
Dupa un timp de zbor acesta prinde un curent de aer rece si incepe sa se prabuseasca. Pilotul zice: "Trebuie sa aruncam toate bagajele pentru ca avionul sa se echilibreze". Acesta arunca bagajele si avionul zboara mai departe.

Doi indragostiti pe marginea unui lac. Fata ii zice baiatului:"Iubitule, daca tii la mine intr-adevar si ma iubesti, du-te pe fundul lacului si adu-mi o perla". Baiatul se duce, aduce perla si cand iese la suprafata lacului ii cad in cap bagajele din bancul trecut.
BlogRank
free counters