sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Afara cu el din Parlament!


Mizeria asta spune totul despre activitazile misogine si ilegale din timpul campaniei. Omul asta mai merita sa ramana in Parlament?

http://www.bzi.ro/Dobre-sia-vanat-contracandidatii-toata-noaptea-A37987.html

miercuri, 26 noiembrie 2008

Raspuns lui Tudosa asta...drept la replica

Aflu cu stupoare ca un asa zis blogger, Cristian Tudosa, m-a facut cacat! "Urmaresc toata presa locala, urmaresc cu atentie aceasta campanie electorala …voi ce faceti? va spun eu: O SUGETI! SPOR! Urmaresc cum un cacat publica articole zi de zi despre realizarile candidatilor, intalnirile cu pensionarii si tampenii de genu, da are un nume cacatu ala VLAD ROTARU (bzi). Frate sterge-te la gura!", asta ar fi pasajul! Nu vreau sa comentez si sa raspund. M-as cobori la nivelul slab intelectual de care a dat dovada acest "capo di tutti gumi" ! Unde iti e deontologia? Esti chiar asa de pornit? Vorba unui clasic in viata : Mars acasa! Totusi ii raspund acestui handicapat... Am sa scriu wai fraiere si de Iacoban, si de Burlea, si de mama si de tata si de cine vreau eu. Dar aia a fost parerea ta, si totusi bine ca citesti bzi. De celalalta parte, te consider un pusti cu scutece care a uitat sa fie sters de mama! Mititelu, a tinut sa se exprime....

marți, 25 noiembrie 2008

Porcarie electorala

Am o mica intrebare? Crea dintre cei 51 (de la cele 3 mari partide) merita cu adevarat sa intre in Parlament?Poate 10 pe bune, desi e exagerata si cifra asta. Am mai asistat si astazi la o runda de laturi electorale, si m-am scarbit de tot. Sa se termine naibii campania asta ca si asa majoritatea nici ei nu cred ce promit!

P.S. Nu stiam ce sa scriu !

luni, 24 noiembrie 2008

duminică, 23 noiembrie 2008

Comuna Voinesti are primar democrat


Comuna Voinesti are un nou primar. Acesta este democrat liberalul Mihai Lungu, cel care l-a invins in turul doi de scrutin pe liberalul Ghoerghe Dobreanu cu o diferenta de 300 voturi. Prezenta la urne a fost de 60,14 la suta, adica aproximativ 3.000 de persoane din cele 4.800 locuitori cu drept de vot."Am castigat cu 300 voturi in plus fata de candidatul liberal. Am castigat si asta este tot ce conteaza. Oamenii din Voinesti au vrut o schimbare si au aratat ca a venit timpul ca aceasta sa se produca. Sunt convins ca oamenii nu vor fi dezamagiti de noul primar", a spus imediat dupa aflarea rezultatului Petru Movila, candidat PD-L la Camera Deputatilor in colegiul care cuprinde si comuna Voinesti. Istoria localitatii o cunoaste ti cu totii si de aceea nu o mai repet...

vineri, 21 noiembrie 2008

alegeri parlamentare de mare inaintare



ca tot e sezon electoral...

Daca cele doua celebritati in ale pornografiei, Laura Andresan si Alina Plugaru, ar participa in “cursa electorala” pentru Presedintia Romaniei , cu cine ati vota ?
Laura Andresan sau Alina Plugaru ?

joi, 20 noiembrie 2008

mizerii la kilogram


Campania asta electorala e ca un mod de shopping la piata. Cu cat mai multe mizerii electorale dai, cu atat mai bine iti faci reclama. Sunt destule exemple: atotstiutorul Vali Salavastru, care se leaga cand de Liviu Bulgaru, cand de Vasile Mocanu, sau Relu Fenechiu si Traian Dobre care umbla "cu fente" dupa ei. Insa ceea ce m-a surprins in mod negativ a fost campania din muncipiu. S-au atacat Camelia Gavrila cu Dan Carlan, Tudor Ciuhodaru cu Calia Gavrila, Daniel Oajdea pe Doru Tompea, Cristina Dobre pe Catalin Ivan si Costi Neagu. Constantin Necualu cu Dumitru Oprea. Am crezut ca totusi, va fi o urma de decenta si ca apele vor fi calme...dar o campanie electorala, ramane o campanie electorala !

miercuri, 19 noiembrie 2008

Dupa ce bani plange Gigi?


Am vazut azi o stire, cum ca nea Jiji vrea banii inapoi. Cum care? Banii pe care i-a donat Patriarhiei pentru ridicarea Catedralei Neamului. "Doua meleoane de epuroi". Acu' nea Jiji cel credincios...vrea si valiza de la Cluj inapoi, aia sechestrata de procurori...Bine zicea cineva dimineata. Patriarhia nu-i poate da banii inapoi, da-i poate oferii lumanari la schimb!

duminică, 16 noiembrie 2008

cel mai disperat candidat !

fac si eu ceea ce a postat deja un prieten! poate e prea tarziu, dar...Dupa cum spuneam in urma cu cateva zile:nu doream sa revin asupra acestui aspect, dar nu se mai poate asa ceva!Este jignitor, scandalos. si toate numai si numai din cauza unui individ, care simte ca pierde teren si face orice sa iasa in evidenta. Daca prietenul meu a publicat poze decente, eu le dau si pe celelalte (de fapt doar pe celelalte)...





joi, 13 noiembrie 2008

de ce se agata Tariceanu de functie...


ce stire mi-a luminat ochii azi dimineata?

"Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că doreşte să fie premier şi după alegeri, precizând că aşteptările sale au în vedere câştigarea scrutinului, liderul PNL precizând că nu comentează refuzul lui Traian Băsescu de a-l desemna prim-ministru din nou."

da mai lasa-ne omule! cel mai slab prim-ministru din '90 incoace s-a trezit! da chiar!oare de ce se agata asta atat de functie?

miercuri, 12 noiembrie 2008

nesimtirea suprema a unui candidat

revin cu ceva cu care nu as mai fi vrut sa am tangenta. Cu nesimtirea unui asa zis candidat, sef la Protectia Consumatorului. Asta si a trimis oamenii in teren, in colegiul unde candideaza, sa-i amendeze pe agentii comercianti care aveau lipite afise cu cel care lupta impotriva lui la un post de deputat. Este oare normal si posibil sa faci asa ceva? cat de disperat poate sa fie un om?nu l-am inteles pe asta pana acum si nici nu cred ca o sa-i inteleg frustrarea vreodata! Sa-i fie iertata prostia si incompetenta cu care l-a inzestrat natura. pur si simplu e tampit. sper sa nu mai revin cu asemnea povesti care il privesc, desi cred ca in curand va mai urma o mostra de dobitocism din partea lui!

luni, 10 noiembrie 2008

despre comunism


in casa-i frig!afara-i frig! deschid fereastra larg si strig: Iti multumesc ca m-ai calit partid iubit !

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

candidatul care nu are ce cauta in Parlament !

De mai bine de o saptamana a inceput in mod oficial campania electorala premergatoare alegerilor parlamentare de l;a 30 noiembrie. pana aici nimic nou. doar ca unii asa zisi candidatii s-au si aruncat in niste mizerii, incercand sa ia fata contracandidatiilor care s-au pretat doar la vorbe si poate la concerte (sa zicem_). Saptamana asta, pe la mijlocul ei, unul care se autointituleaza candidat a facut o demonstratie de cat de tampit poate sa fie un om disperat. se stie la ce ma refer, asa ca nu mai intru in detalii. Vreau doar sa spun ca nu se poate ca cineva care doreste sa ajunga in Parlamentul Romaniei, sa se preteze la o asemenea tiganeala, la astfel de mizerii electorale. Nu pot sa inchei decat cu "Fraiere, esti un cretin, imbecil, retardat si nu te vrem in Parlament"!

miercuri, 5 noiembrie 2008

dorinel nu ramane la steaua

rezultate sondaj

Dorinel Munteanu NU va rezista la Steaua..asa sa fie? vom vedea...

marți, 4 noiembrie 2008

politicianul gaozar



ca sa vezi.ziua de iasi au aparut ieri pe piata. a fost tare acea caseta in care redactia spunea despre noua si vechea echipa...in fine, nu ma lungesc. tineam doar sa spun ca ziarul apartine unui politician mic, negru si care raraie greu...directoare se stie cine e, deci avem un POLITICIAN GAOZAR! sa ne traiesti flacau !

duminică, 2 noiembrie 2008

when there's a wet pussy, there's a happy cock!

Un tip vrea sa-si cumpere un slip,dar ar fi prea scump pt. buzunarul lui. Se gandeste sa cumpere el materialul si sa-si fac el. Se duce, ia 4 m si isi face un slip dintr-un metru. Se duce in strand, se duce in apa, dar cand iese, slipul nu mai este pe el. Gagicele se uita la el si el zice: "Asa-i ca e frumos, si mai am din el 3 m acasa!!!

O mâtă si un cocos stau pe malu' lacului,mâta cade-n apa si cocosu' râde.
MORALA:when there's a wet pussy, there's a happy cock!

Un om mergea pe strada.
Si deodata dispare...
De ce?
L-au ros pantofii.

prostimea...

Două vaci stăteau într-un copac şi croşetau apa folosind 2 cărămizi. La un moment dat, una dintre ele o întreabă pe cealaltă:
- Cît e ceasul, mă?
Cealaltă scoate termometrul din căciulă şi zice:
- Joi!
Morala: Nu îndoiţi sticle de Pepsi.

Care e diferenţa între întuneric şi tare? Întuneric e toată noaptea.

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie:
Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar:
-Ba, se inneaca Nimeni!
-Ba, tu esti prost?
-Da ma, eu sunt!

Un cetatean avand o broasca pe cap, se duce la doctor.
Intra in cabinetul acestuia si BROASCA zice:
- Ia uitati, D-le doctor, ce mi-a crescut in fund!
BlogRank
free counters